Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor

Cătălin Drulă – Excelența Sa ministrul Transporturilor
Îl infirmă și dicționarul pe preafrumosul Cătălin – băiat de casă mai mare – cum că ar fi predestinat politicii, ca necontestat bărbat mare de stat, dar asta nu e de ajuns. (DRULĂ = subst. „femeie stricată/ depravată”). Trebuie s-o facă și faptele.
Deși bucureștean get-beget, Drulă a fost plasat și lansat candidat USR pentru județul Timiș, cu care n-a avut niciodată nici în clin, nici în mînecă. Dorința lui arzătoare de a-i reprezenta pe prea-necunoscuții-i timișoreni e un alt indicator al înclinațiilor sale ”democratice” personale, nu neapărat în răspăr cu apucăturile profesionale, ale disciplinei de partid de la centru și din toată țara. De „Tot Banatu-i fruntea” se săturase și capitala, mai ales cînd se știe deja că pe cei din capul listei nu-i impun bănățenii, ci girul Bucureștiului.
Acuma, or fi încercat și prea-curajoșii timișoreni de partid să se opună, ca să-și pună eligibilii dintre oamenii locului, dar na, asta e! Cine poate rezista cv-ului ireproșabil al miticului forumist – trollul Drulă?
Unde ați mai văzut CV nedetaliat în care autorul să țină morțiș să accentueze totuși că ar fi terminat un schimb universitar cu media 3.93 din 4? Ați ghicit! La USR – Universitatea Securiștilor Renăscuți.
Tot la curriculum are și o faptă de maică tereza, desigur nu prea verificabilă, cum că ar fi salvat Africa Neagră cu drona de cărat sînge recoltat în Ruanda. La ruandezi, probabil, Drulă s-a dat drept ardelean, nu bănățean, ca descendent pe linie indirectă din Dracula, singurul recognoscibil în lumea largă și în universul realităților ficționale ca sugător omologat de sînge al poporului.
Ce nu menționează în CV , prințișorul Cătălin, e taman mijlocul său de propulsie de la sugaci la țîța mamii la cea a patriei: aripile protectoare și promovatoare ale Securității, prin trioul notoriu invincibil – tătucul Drulă senior, generalul de secu Ilieș și Traian Mihu – greii întreprinderii poliției secrete dictatoriale ICE Felix, deghizată ulterior în Felix Telekom, pe ale cărei acțiuni deținute beizadeaua Drulă junior le trece totuși ingenuu la declarația de avere și cea de conflict de interese.
Firma lu tăticu se ocupa și de furtul invențiilor din vest, spionaj economic și infiltrări în firme ce dezvoltă tehnologii moderne. De unde și pretenția de mare inventator al unei aplicații bluetooth a lui Cătălin, recunoscută de PF Cucu din străinătate și de SRI, care i-o cumpără cu banii altora, adică ai noștri, la pachet cu ceva servicii pretins necesare, exclusive și supra-evaluate la milioane de euro, alți bani publici teleportați în buzunarul lui, asigurîndu-i ministrului nostru al Transportului, experiența necesară pentru a freca menta pe net, prin forumuri și talk-showuri cu dedicație la plic sau la firul scurt.
Precum celelalte beizadele securiste: Vlad Voiculescu – ministrul Sănătății, Claudiu Năsui- ministrul Economiei, al Antreprenoriatului și al Turismului, trimiși după liceu, direct la studii mai mult sau mai puțin fictive și înalte în străinătate, tot așa și Drulă junior fu teleportat în Franța apoi în Canada, la spart preaplinul financiar al statelor de plată din fosta și actuala Securitate/SRI.
Cu toții au îndemnat la vot fazanii prin slogane gen: ”O Românie fără hoție!” / ” Fără penali în funcții publice!” și au reușit! Măcar ăștia-s de ai noștri! Cum și hoții neprinși întotdeauna-s negustori cinstiți.


Please follow and like us:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns