Claudiu NĂSUI

Claudiu-Iulius-Gavril NĂSUI-ministrul Economiei, al Antreprenoriatului și al Turismului: promotor al turnătorilor la Securitate, ca demn urmaș al clanului Năsui, cu state vechi de plată în aparatul represiv și de teroare al dictaturii, deveniți multimiliardari peste noapte prin tunurile date la stat, corupînd actualul SRI, armata, justiția și guvernul.
Beizadeaua asta, care n-a muncit o zi pe bune la viața ei, acu vîrf de lance al USR (*Urmașii Securității Reînscăunați) are mai multe CV-uri de copil de bani gata cu invenții demne de frații Grimm. Pe cel de pe linkedin pretinde că cunoaște 7 limbi, pe altul doar două. Îl lasă memoria de la atîta poligloteală.
Clanul escrocilor patentați , dar prescriși, a mobilizat și o adunare de câteva sute de „admiratori” spre a marca o „reunire” a Neamului Năsui la Vișeul de Sus, ocazie cu care a fost lansată și cartea „INGENIO ET VIRTUTE. Istoria Familiei Năsui din mica nobilime a Maramureșului” de Paula-Iulia Molnar și Ovidiu Molnar (Prefață de prof. univ. dr. Vasile Pușcaș – mare om, mare caracter!). Organizarea întregii manifestări, inclusiv costurile tipăririi, i-au aparținut lui Doru Năsui, tătucul, il capo di tutti capi, pornit pe spălarea nu doar a banilor , ci și a imaginii prin orice mijloace, unul mai grotesc decît altul. Și odrasla-i mai figurează cu acțiuni de mecenat în duo cu alți neisprăviți. O simplă căutare google ar face să roșească și motorul merțanului său cîștigat cu ani de muncă imaginari. Ca să nu fie tratat de măscărici efeminat, aducînd a mister Bean, drăguțul nostru de conducător și-a lăsat barbă neagră, să pară mai puțin imatur și mai credibil cînd vorbește de anii săi de luptă și de carieră în cîmpul imposturii . Deschid cu el seria portretelor celor care ne conduc, deși nu l-aș tocmi nici la sapă cu mîncare de acasă.

Please follow and like us:
error0
fb-share-icon0
Tweet 20
fb-share-icon20

Lasă un răspuns